Op deze pagina is het mogelijk om een referentie te schrijven. Wij stellen het op prijs als u zeer tevreden bent met ons geleverde werk en deze informatie deelt met anderen.

Alvast bedankt,
Bart Verstegen en Raymond de Laat

Bart heeft bij in onze nieuwbouw woning de wanden in het trappengat en de hal voorzien van spachtelputz. Super mooi en strak resultaat. Direct op kleur…. en dat scheelt ontzettend veel texwerk :-)Het kan op bijna iedere kleur en anders is er nog voldoende keuze uit de waaiers die hij in bezit heeft zodat je altijd een kleur vind die je wilt.

De wanden in de woonkamer voorzien van fijn schuurwerk. We hadden hier het plafond verlaagd en schouwen aangebracht met stucplaat. Dit is allemaal erg mooi en strak afgewerkt. Hier mochten we zelf met de roller aan de slag, maar ook weer een heel mooi resultaat.

Het allermooist vinden we nog wel het keukenblad en de achterwand. Deze hebben we laten maken van een betonlook stuc(Coprox). Het resultaat is erg mooi geworden. Een authentieke, robuuste uitstraling maar toch mooi glad en strak afgewerkt zodat je het makkelijk schoon kan houden.

Jelle & Daan

Bart en Raymond hebben tijdens onze verbouwing van de benedenverdieping al het stucwerk gedaan, daarnaast hebben ze de achterwand van de keuken, wc en vloer voorzien van Coprox.

Alle gemaakte afspraken zijn ze nagekomen, afval werd netjes opgeruimd en over het resultaat zijn we super maar dan ook super tevreden. Ze zijn flexibel, adequaat en buitengewoon netjes.

Wij raden deze specialisten dan ook van harte aan.

Mattieu en Olga Sponselee

Bart heeft ervoor gezorgd dat onze woning er super strak uitziet door zijn perfecte stucwerk! Er wordt keurig gewerkt, kwaliteit staat voorop, kijkend naar de wens v.d. klant! Afspraken worden nagekomen en er wordt in alles meegedacht! Zeker een aanrader!

Guus & Betty van Montfort

 

Wij zijn uiterst tevreden over het door Bart en Ramon geleverde stucwerk, pleisterwerk en spachtelputz in onze nieuwe woning aan de Berkenlaan 5 te Bergeijk.

De prijs is zeer concurrerend, afspraken worden goed nagekomen en alles wordt netjes achtergelaten.

Voor allen een aanrader!

Fam. Theuws

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.