Soorten stucwerk

Verstegen-de Laat

RAABWERK

Raabwerk is het vlak zetten van ruwe ondergronden, zoals bijvoorbeeld metselwerk.
Dit kan dienen als ondergrond voor bijvoorbeeld tegelwerk, sierpleister of een ander soort stucwerk.

GLAD PLEISTERWERK

Een strakke, gladde afwerking van uw muren en plafonds. Dit kan na voldoende droging voorzien worden van een muurverf.

FIJN SCHUURWERK

Een strakke afwerking van uw wanden en plafonds met een fijne korrel erin verwerkt. De stukadoor kan naar wens van de klant bepalen of het eindresultaat heel fijn schuurwerk wordt, of wat grovere slagen erin aanbrengen.

SIERPLEISTER

Sierpleister is een kunsthars gebonden product, wat in verschillende korreldiktes en structuren aangebracht kan worden. Door middel van het opschuren met een plastic structuurspaan ontstaat een egaal korrelig effect. Enkele voorbeelden hiervan zijn spachtelputz en granol. Voordeel van dit product is dat het stootvast is. Verkrijgbaar in alle kleuren!

LIJSTWERK

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in lijstwerk. Voorbeelden zijn een enkele plint, een dubbele plint of een holle lijst. In de galerij treft u verschillende voorbeelden aan.

COLORSTUC

Een luxe en zeer gladde wandafwerking, welke lijkt op marmer. Doordat het product in verschillende lagen met een speciale spaan aangebracht wordt ontstaat een levendig effect in het oppervlak.

 

  • Geeft uw badkamer, keuken of schouw een zeer chique uitstraling.
  • Verkrijgbaar in alle kleuren!

BETONLOOK

Betonlook is momenteel erg in trek. Afwerking kan verschillen van grof en robuust tot strak en glad, naar wens van de klant.

Uw wanden worden waterdicht, slijtvast en vet- en zuurbestendig. Hierdoor is het uitermate geschikt voor uw badkamer, keuken en zelfs buiten.

Wilt u meer informatie over deze soorten stucwerk?